Paprikajuustotäytteiset jauhelihapihvit

27.6.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paprikajuustotäytteiset jauhelihapihvit

Ainekset

1 2 pussia sipulikeittoaineksia
2 2 prk (kevyt) kermaviiliä
3 1,2 kg jauhelihaa
Täyte:
1 200 g paprikasulatejuustoa
2 1 vihreä paprika
Päälle:
1 2 rkl mustia oliivirenkaita
2 2 tl timjamia

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 59 g
Proteiinia 306 g
Rasvaa 120 g
Kuitua 12 g
Energiaa kJ 10702
Energiaa kcal 2558

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita sipulikeittoainekset kermaviiliin. Vaivaa jauheliha huolella seokseen. Taputtele kostein käsin puolet massasta leivinpaperin päälle uunipannulle. Viipaloi sulatejuusto ohueksi, noin 25 osaan. Levitä juustoviipaleet tasaisesti levylle. Pese ja hienonna vihreä paprika. Levitä paprikasilppu juustoviipaleiden päälle. Taputtele loppu murekemassa samankokoiseksi levyksi toisen leivinpaperin päälle. Kumoa levy leivinpaperia apuna käyttäen paprikasilpun päälle kanneksi. Poista päällimmäinen leivinpaperi. Pese ja leikkaa keltainen paprika renkaiksi. Levitä renkaat jauhelihalevylle. Nostele päälle oliivirenkaita ja ripottele timjamia. Kypsennä noin 30 minuuttia. Leikkaa hieman jäähtyneestä levystä tasakokoisia pihvejä.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5