Paprika-makkaravartaat

26.6.2017
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paprika-makkaravartaat

Nauti grillimakkara vaihteeksi vartaissa. Tarjoa kurkkusalaatilla ryyditetyn sinappidipin kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 2 pakettia lihaisia makkaroita
2 1 pussi (200 g) Padron-grillipaprikoita
3 2 paprikaa
Sinappidippi
1 2 dl majoneesia
2 0,5 dl täysjyväsinappia
3 2 rkl kurkkusalaattia
4 2 rkl persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 13 g 51 g
Proteiinia 28 g 111 g
Rasvaa 80 g 318 g
Kuitua 3 g 12 g
Energiaa kJ 3 630 14521
Energiaa kcal 868 3471

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Makkara

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita dipin ainekset keskenään. Siirrä jääkaappiin maustumaan.

Kuumenna grilli. Leikkaa makkarat noin 5 cm paloiksi. Huuhtele paprikat. Poista paprikoista kannat ja siemenet. Paloittele paprikat. Padron-paprikat voi grillata kokonaisina.

Pujota makkarat ja paprikat grillivartaisiin. Grillaa keskilämmöllä usein käännellen, kunnes makkarat ovat kuumia ja paahtuneet sopivasti.

Tarjoa makkaravartaiden kanssa sinappidippiä ja salaattia.

Teksti:
Kuvat: Elvi Rista
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5