Paprika-anjovispizza

25.10.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paprika-anjovispizza

Ainekset

1 1 iso tai 2 pientä pakastepizzapohjaa
2 2 tomaattia
3 1 paprika
4 2 valkosipulinkynttä
5 mustapippuria
6 50 g anjovista
7 2 dl juustoraastetta
Pinnalle:
1 basilikaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 214 g
Proteiinia 74 g
Rasvaa 40 g
Kuitua 17 g
Energiaa kJ 6398
Energiaa kcal 1529

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kala
Makuja maailmalta Italialainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese ja kuutioi tomaatit. Pese paprika, poista siemenet ja viipaloi. Kuori ja viipaloi valkosipulinkynnet. Sekoita kulhossa tomaattikuutiot, paprikaviipaleet, valkosipulinkynnet ja mustapippuri. Levitä seos pizzapohjan päälle. Poista anjovisten liemi ja paloittele ne pizzan päälle. Lisää juustoraaste ja paista 225 asteessa noin 15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: anjovis paprika pitsa pizza
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5