Paprika-ananassalsa

21.5.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paprika-ananassalsa

Ainekset

4 annosta
1 1 punainen paprika
2 0,5 kurkkua
3 1 prk (227 / 140 g) ananasmurskaa
4 2 rkl hienonnettua basilikaa
5 0,5 limetin mehu ja raastettu kuori
6 1 rkl oliiviöljyä
7 ripaus suolaa
8 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 26 g
Proteiinia 1 g 3 g
Rasvaa 4 g 14 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 262 1047
Energiaa kcal 62 250

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Halkaise paprika ja poista kanta, siemenet ja valkoinen osa. Kuori kurkku kevyesti. Paloittele paprika ja kurkku pieniksi paloiksi.

Siirrä kulhoon ja kaada joukkoon ananasmurska liemineen. Mausta hienonnetulla basilikalla, raastetulla limetin kuorella ja mehulla. Sekoita joukkoon öljy ja mausteet. Anna maustua viileässä hetki ennen tarjoilua. Salsa sopii kaikenlaisten grilliruokien lisukkeeksi.

Video

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5