Pannupihvit

25.3.2012
2 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pannupihvit

Ainekset

4 annosta
1 400 g jauhelihaa
2 1 prk (200 g) kermaviiliä
3 3 rkl korppujauhoja
4 1 rkl jauhelihamaustetta
5 3 rkl korppujauhoja kuorruttamiseen
6 1 rkl margariinia ja öljyä paistamiseen
Ruskea kermakastike
1 1 rkl margariinia
2 1 rkl vehnäjauhoja
3 1 dl lihalientä
4 2 dl kermaa
5 1 rkl soijakastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 56 g
Proteiinia 22 g 90 g
Rasvaa 46 g 182 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 2 311 9243
Energiaa kcal 552 2209

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Jauheliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita kulhossa kermaviili, korppujauhot ja jauhelihamauste. Anna turvota muutama minuutti. Sekoita joukkoon jauheliha. Muotoile massasta neljä suurta pihviä. Kääntele pihvit korppujauhoissa. Paista miedolla lämmöllä pannulla rasva-öljyseoksessa kypsiksi. Sulata kasarissa margariini ja sekoita joukkoon jauhot. Anna saostua hetken. Lisää joukkoon lihaliemi, kerma ja soijakastike ja keitä kastiketta 2–3 minuuttia. Kaada kastike pihvien päälle. Tarjoile perunasoseen ja vihannesten kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5