Paneroidut maksapihvit

3.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paneroidut maksapihvit

Ainekset

4 annosta
1 500 g naudanmaksaa viipaleina
Päälle:
1 1 kananmuna
2 0,5 dl korppujauhoja
3 0,5 dl vehnäjauhoja
4 meiramia
5 salviaa
6 valkopippuria
7 0,5 tl suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 18 g 71 g
Proteiinia 26 g 105 g
Rasvaa 6 g 25 g
Kuitua 0 g 2 g
Energiaa kJ 975 3900
Energiaa kcal 233 932

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Pääruoat, Edullinen
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Poista naudanmaksaviipaleista kalvot. Riko kananmunan rakenne lautaselle. Sekoita keskenään korppu- ja vehnäjauhot sekä loput aineksista ja pane seos laakealle lautaselle. Kasta maksaviipaleet munaan molemmin puolin. Kääntele ne sitten korppujauhoseoksessa. Paista viipaleita molemmin puolin rasvassa pannulla, miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoa esim. puolukkasoseen ja perunamuusin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: maksa pihvi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5