Paistisalaatti

26.4.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paistisalaatti

Ainekset

4 annosta
1 1 ruukku rapeaa salaattia
2 1 keltainen paprika
3 3 tomaattia
4 200 g ilmakuivattua kinkkua tai naudanpaistia
5 100 g mozzarellajuustoa
6 1 ruukku persiljaa
Kastike:
1 2 rkl öljyä
2 1 rkl punaviinietikkaa
3 sokeria
4 suolaa
5 pippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 27 g
Proteiinia 18 g 71 g
Rasvaa 15 g 59 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 974 3894
Energiaa kcal 233 931

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Sianliha, Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele ja valuta salaatti. Huuhtele paprika, poista siemenet ja paloittele paprika. Pese tomaatit ja leikkaa ne lohkoiksi. Paloittele mozzarella tai käytä pieniä mozzarellapalloja. Revi salaatinlehdet. Kokoa salaatti salaatinlehdistä, paprikasta, tomaatista, kinkusta tai naudan paistileikkeleestä ja mozzarellajuustosta. Ripottele sekaan persiljaa. Sekoita kastike öljystä, punaviinietikasta, sokerista, suolasta ja pippurista. Valuta kastike salaatin joukkoon ja tarjoile heti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5