Paistetut siikafileet, porkkana-purjopaistos ja tillivoimuusi

23.10.2018
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paistetut siikafileet, porkkana-purjopaistos ja tillivoimuusi

Kevyesti kuullotettu tuorekasvissekoitus, tillivoilla kruunattu muusi ja rapeaksi paistetut siikafileet ovat pikaruokaa parhaimmillaan!

Ainekset

2 annosta
1 1 rasia Carrot & Leek -kasvissekoitusta
2 300 g ruodotonta siikafileetä
3 voita ja öljyä paistamiseen
4 ripaus sormisuolaa
5 rouhittua mustapippuria
Lisäksi
1 4 dl perunamuusia
2 2 rkl voita
3 1 rkl hienonnettua tilliä
4 limä/sitruunaa lohkoina

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 21 g 42 g
Proteiinia 28 g 57 g
Rasvaa 23 g 46 g
Kuitua 2 g 4 g
Energiaa kJ 1 708 3417
Energiaa kcal 408 817

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: Carrot & Leek -kasvissekoitusta, voita ja öljyä paistamiseen

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Munaton, Sokeriton
Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Kalaruoat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

  • Kuullota kasvissekoitus pannulla öljyssä kypsäksi. Paista siikafileet toisella pannulla voi-öljyseoksessa. Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Sulata voi ja sekoita tilli joukkoon. Annostele lautasille kuumaa muusia ja tillivoita. Lisää kalat, kasvikset ja sitruslohkot.

Tämän reseptin ainesosia saatavilla ainoastaan Food Market Herkusta.

              

Teksti:
Kuvat: Reetta Pasanen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5