Paistetut lampaankyljykset

3.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paistetut lampaankyljykset

Ainekset

4 annosta
1 4 lampaankyljystä
2 1 rkl oliiviöljyä
3 1 tl suolaa
4 mustapippurirouhetta tai chiliä
5 1 dl vettä
6 3 - 6 valkosipulin kynttä
7 1 - 2 kypsää tomaattia
8 1 - 2 sipulia halutessasi
9 1 tl rosmariinia hienonnettuna
10 1 tl minttua hienonnettuna
11 1 tl timjamia hienonnettuna
12 0,5 tl anista hienonnettuna halutessasi

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 7 g
Proteiinia 25 g 99 g
Rasvaa 32 g 128 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 1 636 6542
Energiaa kcal 391 1564

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Lammas

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Puhdista kyljykset paperilla pyyhkien. Kuumenna öljy isossa paistinpannussa. Paista kyljykset siinä molemmilta puolilta ruskeiksi. Ripottele päälle suolaa ja pippuria. Lisää pannuun vesi ja peitä se kannella. Alenna levyn lämpöä. Kuori ja lohko valkosipulinkynnet joukkoon. Lisää kuutioitu tomaatti ja sipulit. Jatka hauduttamista, kunnes liha on kypsää. Ripottele sekaan mausteet. Hauduta vielä 5 minuuttia ja tarjoa kuumennettujen säilykeherneiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
Avainsanat: lammas
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5