Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paistetut ahvenet

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

100 - 150 g
Ahvenia fileoituna ruokailijaa kohden

Leivittämiseen

1 dl
Jauhoja
2 tl
Suolaa

Paistamiseen

Öljyä tai öljy-voiseosta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista jauhoseos esimerkiksi syvälle lautaselle. Kääntele kalafileet jauhossa ja nosta kuumalle pannulle. Paista kaloja miedolla lämmöllä noin 2-3 minuuttia molemmilta puolilta. Tarjoile heti. Lisäksi sopivat kesäinen kantarellikastike ja perunat.Kantarellikastike

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 15.2.2005
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.