Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paistettuja thainuudeleita

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

150 g
Riisinuudeleita
2 rkl
Öljyä
1/2 kpl
Punainen chili
2 kpl
Valkosipulinkynttä
400 g
Broileria tai porsaanlihaa suikaleina
180 g
Katkarapuja
1 rkl
Soijakastiketta
2 rkl
Kalakastiketta
2 tl
Fariinisokeria
2 kpl
Kananmunaa
2 rkl
Limettimehua
2 1/2 dl
Mungpavun ituja
1 dl
Silputtua ruohosipulia
(tuoretta korianteria)
(pähkinöitä)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä nuudelit. Valuta ja jätä odottamaan. Kuumenna öljy vokkipannussa tai korkeareunaisessa pannussa. Lisää hienonnettu valkosipuli, chili ja lihasuikaleet.. Kypsennä, kunnes liha ruskistuu, noin 4 minuuttia. Sekoita joukkoon kalakastike tai soijakastike ja fariinisokeri. Lisää katkaravut ja nuudelit. Sekoita.Riko kananmunien rakenne ja tee pannun keskelle kolo. Lisää kananmunat koloon ja paista sekoitellen. Siirrä hyytynyt kohta ruoan sekaan.Lisää limettimehu sekä hienonnettu ruohosipuli ja idut. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.Voit ripotella päällesilputtua korianteria ja pähkinöitä, kun viet ruoan tarjolla.0905

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.