Paistettuja kalafileitä ja katkarapukastiketta

28.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paistettuja kalafileitä ja katkarapukastiketta

Ainekset

4 annosta
1 400 g pakastettuja seiti- tai punakampelafileetä
2 0,5 dl korppujauhoja
3 0,5 tl suolaa
4 0,3 tl valkopippuria
5 2 rkl silputtua tuoretta tilliä
Kastike :
1 180 g pakastekatkarapuja
2 2 sipulia
3 1 valkosipulinkynsi
4 2 dl vahvaa kalalientä
5 1 - 2 dl kevytkermaa
6 ripaus karria
7 ripaus pippuria
8 1 rkl maissijauhoa
9 Koristeluun:
10 tuoretta tilliä tai ruohosipulia silputtuna

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 7 g 29 g
Proteiinia 26 g 103 g
Rasvaa 4 g 16 g
Kuitua 1 g 3 g
Energiaa kJ 709 2837
Energiaa kcal 170 678

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kalaruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sekoita keskenään korppujauhot ja mausteet sekä silputtu tilli. Pyörittele kalafileet huolellisesti korppujauhoseoksessa ja paista ne pannulla, miedolla lämmöllä rasvassa rapeiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi. Kuumenna kattilassa rasvaa ja kuullota sipulisilput siinä mausteiden kanssa. Kaada sekaan kalaliemi ja kerma. Mausta ja suurusta. Anna kiehahtaa ja lisää lopuksi sulat katkaravut. Tarjoile heti paistettujen kalafileiden ja keitettyjen perunoiden kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kala katkarapu seiti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5