Paistettu yrttisalaatti

25.10.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paistettu yrttisalaatti

Ainekset

2 annosta
1 0,5 jäävuorisalaattia
2 1 valkosipulinkynsi
3 1 rkl oliiviöljyä
4 1 tl timjamia tai basilikaa
5 ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
6 2 rkl hienonnettua persiljaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 2 g
Proteiinia 2 g 3 g
Rasvaa 7 g 14 g
Kuitua 2 g 3 g
Energiaa kJ 306 611
Energiaa kcal 73 146

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa jäävuorisalaatti annoslohkoiksi ja kiinnitä lehdet grillitikuilla. Paista salaattilohkoihin kauniit pinnat pannulla. Nosta pannu syrjään.Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Lisää valkosipulimurska, öljy ja mausteet lämpimälle pannulle. Kääntele salaattilohkot yrttiöljyssä ja ripottele päälle hienonnettua persiljaa. Tarjoile lisäkkeenä tai salaatin sijaan.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: lehtisalaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5