Pähkinäsuklaacroissantit

22.3.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pähkinäsuklaacroissantit

Ainekset

6 kappaletta
1 1 Snickers-suklaapatukka
2 100 g maustamatonta tuorejuustoa
3 1 prk croissanttaikinaa
4 1 kananmuna voiteluun

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 25 g 148 g
Proteiinia 7 g 42 g
Rasvaa 15 g 88 g
Kuitua 1 g 7 g
Energiaa kJ 1 085 6509
Energiaa kcal 259 1556

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Rouhi suklaapatukka. Sekoita tuorejuuston kanssa. Levitä taikinakolmioille tuorejuustoseosta ja kääri croissanteiksi. Voitele ne kananmunalla ja kypsennä uunin keskitasossa noin 12 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: croissant suklaa voisarvi
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5