Pähkinälastut

25.4.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pähkinälastut

Ainekset

40 kappaletta
1 100 g hasselpähkinöitä
2 1 dl sokeria
3 1 kananmuna
4 50 g sulatettua margariinia
Pinnalle:
1 pähkinänpuolikkaita

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 89 g
Proteiinia 1 g 24 g
Rasvaa 3 g 119 g
Kuitua 1 g 21 g
Energiaa kJ 158 6323
Energiaa kcal 38 1511

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton
Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Jauha pähkinät tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa. Sekoita joukkoon sokeri, muna ja jäähtynyt rasva. Ota taikinasta teelusikalla nokareita ja pane leivinpaperoidulle pellille. Pane jokaisen keskelle halkaistu pähkinä. Paista 175-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5