Pähkinäkuorrutettu seiti ja Välimeren muusi

21.5.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pähkinäkuorrutettu seiti ja Välimeren muusi

Ainekset

4 annosta
1 1 paketti (4 x 100 g) seitiä annospaloina
2 3 rkl hasselpähkinöitä
3 3 rkl manteleita
4 3 rkl seesaminsiemeniä
5 1 tl jauhettua juustokuminaa
6 ripaus suolaa
7 1 dl vehnäjauhoja
8 1 kananmuna
Paistamiseen
1 voita
Välimeren muusi
1 800 g jauhoisia perunoita
2 1 dl keitinlientä
3 3 rkl aurinkokuivatun tomaatin paloja
4 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
5 ripaus suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 30 g 119 g
Proteiinia 28 g 111 g
Rasvaa 20 g 78 g
Kuitua 5 g 20 g
Energiaa kJ 1 712 6846
Energiaa kcal 409 1636

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: keitinlientä

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Anna seitipalojen sulaa ja valuta ne. Valmista muusi. Keitä kuoritut perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta, säästä osa keitinliemestä. Survo perunat sähkövatkaimella. Lisää joukkoon keitinliemi, aurinkokuivattujen tomaattien palat, ruohosipuli ja suola. Vatkaa tasaiseksi. Hienonna pähkinät, mantelit ja siemenet mausteiden kanssa. Kääntele seitipalat jauhoissa, sen jälkeen vatkatussa kananmunassa ja lopuksi pähkinä-mausteseoksessa. Paista seitipalat keskilämmöllä öljyssä pannulla noin 4 minuuttia molemmin puolin. Tarjoile muusin kanssa.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5