Pähkinäiset suikalewrapit

8.1.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pähkinäiset suikalewrapit

Ainekset

8 kappaletta
1 8 kpl valmiita vehnätortilloja
Täyte:
1 300 g kalkkuna-, possun- tai naudanlihasuikaleita
2 öljyä paistamiseen
3 1 sipuli
4 1 iso porkkana
5 puolet pienestä parsakaalista
6 70 g suola- tai cashewpähkinöitä
7 suolaa
8 rouhittua mustapippuria
9 2 dl valmiiksi maustettua ranskankermaa oma mieltymyksen mukaan

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 31 g 247 g
Proteiinia 19 g 150 g
Rasvaa 17 g 139 g
Kuitua 2 g 20 g
Energiaa kJ 1 494 11948
Energiaa kcal 357 2856

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pane lihasuikaleet ja marinadi muovipussiin. Anna maustua huoneenlämmössä noin ½: tunnista tuntiin. Kuori ja paloittele sipuli, porkkana sekä parsakaali. Kuumenna pannu ja lämmitä tortilloja molemmin puolin kuumalla, kuivalla pannulla. Peitä tortillat foliolla ja pidä ne lämpiminä.Paista valutetut lihasuikaleet pannulla kypsiksi. Nosta lihat sivuun ja paista sipulilohkot, porkkanasuikaleet ja parsakaalipalat pannulla puolipehmeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta kasvikset lihojen viereen ja pidä lämpiminä. Paahda pähkinät nopeasti pannulla ja täytä tortillat lihalla, kasviksilla ja pähkinöillä. Nosta jokaisen tortillan päälle vielä ruokalusikallinen maustettua ranskankermaa. Voit taitella tortillat wrapeiksi eli pieniksi nyyteiksi tai syödä ne rullattuina.

Teksti:
Kuvat: Georg Laurin
© SOK
Avainsanat: tortilla
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5