Pähkinäiset hasselbackan perunat

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pähkinäiset hasselbackan perunat

Ainekset

6 annosta
1 1 kg perunoita
2 25 g voita
3 0,5 tl suolaa
4 1 rkl korppujauhoja
5 1 rkl hasselpähkinäjauhetta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 27 g 160 g
Proteiinia 3 g 20 g
Rasvaa 4 g 23 g
Kuitua 2 g 11 g
Energiaa kJ 664 3981
Energiaa kcal 159 952

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese ja kuori perunat. Nosta perunat puukauhaan ja leikkaa niihin viiltoja niin, että viipaleet jäävät alaosastaan kiinni. Aseta perunat tiiviisti leikkauspinnat ylöspäin voideltuun uunivuokaan. Sivele perunat sulatetulla rasvalla ja ripottele pinnalle suolaa ja korppujauhoja. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Voitele perunoita kypsentämisen aikana rasvalla. Ripottele pinnalle hasselpähkinäjauhetta ja jatka kypsennystä vielä noin 10 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: peruna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5