Pähkinä-suklaapopcornit

9.2.2015
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pähkinä-suklaapopcornit

Herkuttele nutellapopcorneilla

Ainekset

1 1 dl popcornjyvät
2 2 rkl öljyä
3 0,5 tl suolaa
4 1 dl pähkinä-suklaalevitettä (Nutella)

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 105 g
Proteiinia 16 g
Rasvaa 65 g
Kuitua 9 g
Energiaa kJ 4477
Energiaa kcal 1070

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Kasvis
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat, Edullinen
Pääruoka-aine Kasvikset
Makuja maailmalta Amerikkalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mittaa öljy reilunkokoiseen kattilaan (3 l). Kuumenna, kunnes öljy alkaa hieman höyrytä. Lisää maissinjyvät ja peitä kattila kannella. Kun kattilasta alkaa kuulua poksahtelua, vähennä lämpöä. Pidä kansi koko ajan kiinni ja ravistele välillä kattilaa. Popcornit ovat valmiita, kun poksahtelu loppuu. Ota kattila liedeltä.

Sulata pähkinä-suklaalevite juoksevaksi mikrossa. Ripottele kattilaan suola. Sulje kansi ja ravistele. Valuta joukkoon levite ja ravistele uudelleen kansi päällä. Kaada popcornit leivinpaperoidulle uunipellille. Anna hetki kuivahtaa ja kovettua viileässä.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: pähkinäsuklaalevite
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5