Pähkinä-rusinakakku

6.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pähkinä-rusinakakku

Ainekset

1 2 dl sokeria
2 200 g voita tai margariinia
3 3 munaa
4 3,5 dl vehnäjauhoja
5 2 tl leivinjauhetta
6 2 tl vanilliinisokeria
7 0,5 tl pomeranssinkuorta
8 1 dl rusinoita tai korintteja
9 1 dl hasselpähkinä- tai mantelirouhetta

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 369 g
Proteiinia 55 g
Rasvaa 220 g
Kuitua 25 g
Energiaa kJ 15366
Energiaa kcal 3673

Reseptitiedot

Ruokalajit Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Yhdistä aineet ja kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kuivakakkuvuokaa.ja paista 175 asteessa noin 1 tunti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5