Pääsiäisen täytetyt munanpuolikkaat

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Pääsiäisen täytetyt munanpuolikkaat

Ainekset

6 annosta
1 6 kovaksi keitettyä munaa
2 1 dl kuohukermaa
3 2 rkl appelsiinimehua
4 0,5 tl suolaa
5 2 tl sinappia
6 0,5 tl paprikajauhetta
7 0,5 tl currya

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 1 g 8 g
Proteiinia 7 g 44 g
Rasvaa 12 g 69 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 577 3461
Energiaa kcal 138 827

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet, Helpot & nopeat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa munat pituussuunnassa halki. Poista keltuaiset ja siirrä valkuaiset syrjään.

Hienonna keltuaiset haarukalla kulhossa tasaiseksi. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita hienonnetut keltuaiset vaahtoon. Lisää appelsiinimehu ja mausta. Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Leikkaa valkuaisista pieni kanta pois niin, että ne pysyvät pystyssä. Pursota tai lusikoi valkuaiskuppeihin tahnaa. Siirrä jääkaappiin odottamaan tarjoilua.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kananmuna muna
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5