Päärynät karamelliliemessä

1.3.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Päärynät karamelliliemessä

Ainekset

4 annosta
1 4 päärynää
2 1,5 dl sokeria
3 3 dl omenasiideriä
4 1 rkl sitruunamehua
5 (kanelitanko)

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 50 g 200 g
Proteiinia 1 g 3 g
Rasvaa 0 g 1 g
Kuitua 7 g 27 g
Energiaa kJ 964 3855
Energiaa kcal 230 921

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori päärynät, mutta jätä päärynöiden kannat paikalleen. Tasoita päärynän alapinta niin, että päärynä pysyy pystyssä. Pane sokeri kattilaan ja kuumenna kunnes on sokeri on sulanut ja on kauniin kullanruskeaa. Kaada varovasti sekaan kiehuvan kuuma siideri ja siihen sekoitettu sitruunanmehu. Pane päärynät kattilaan ja lisää vettä, kunnes päärynät juuri ja juuri peittyvät. Keitä päärynät hiljalleen pehmeiksi. Tarjoile lämpiminä tai kylminä esim. jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

© SOK
Avainsanat: päärynä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5