Päärynäinen broilerikastike

20.7.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Päärynäinen broilerikastike

Päärynä tuo broileriin mehevyyttä ja hedelmäistä makua. Keitä broilerikastikkeen seuraksi fettuccine-pastaa.

Ainekset

4 annosta
1 300 g broilerin fileesuikaleita
2 ripaus suolaa
3 ripaus rouhittua mustapippuria
4 1 rkl chilitahnaa
5 1 prk (400/230 g) päärynäkuutioita omassa mehussa
6 1 (300 g) parsakaali
7 1 prk (250 g) kolmen juuston ruokakermaa
8 1 rasia (250 g) kirsikkatomaatteja
9 tuoretta basilikaa
10 300 g fettuccine -pastaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 60 g 239 g
Proteiinia 31 g 123 g
Rasvaa 12 g 47 g
Kuitua 8 g 30 g
Energiaa kJ 2 004 8017
Energiaa kcal 479 1916

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Ruokatyypit Kastikkeet, Pastaruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paista broilerisuikaleet pannulla kypsiksi ja mausta suolalla, pippurilla ja chilitahnalla.Valuta päärynäkuutioista liemi. Pilko parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja kuori ja kuutioi varsi. Keitä parsakaalin varsia muutama minuutti, ja lisää sitten kukinnot ja keitä muutama minuutti. Valuta keitinvesi pois. Nosta takaisin kattilaan varret ja osa kukinnoista.Soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Lisää kattilaan ruokakerma, broilerisuikaleet ja päärynäkuutiot. Anna kastikkeen kiehahtaa. Lisää joukkoon loput parsakaalin kukinnot, halkaistut tomaatit ja runsaasti hienonnettua basilikaa.Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoile kastike pastan kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5