Päärynä-mangokiisseli

15.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Päärynä-mangokiisseli

Ainekset

4 annosta
1 8 dl vettä
2 0,5 dl sokeria
3 1 sitruunan mehu
4 1 prk (415/240 g) päärynää
5 1 prk (439/255 g) mangoa
6 3 rkl perunajauhoja
7 0,5 dl vettä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 113 g
Proteiinia 1 g 3 g
Rasvaa 0 g 1 g
Kuitua 4 g 15 g
Energiaa kJ 521 2085
Energiaa kcal 124 498

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pane kattilaan vesi, sokeri, sitruunanmehu, päärynäpalat mehuineen ja valutettu mango. Keitä kunnes hedelmät ovat pehmenneet ja soseuta keitto. Sekoita perunajauhot kylmään veteen. Kaada suurus ohuena nauhana kuuman kiisselin sekaan koko ajan sekoittaen. Kuumenna kiisseliä, kunnes se kuplii pari kertaa ja nosta kattila liedeltä. Ripottele pinnalle sokeria, jotta pintaan ei muodostu kalvoa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
Avainsanat: kiisseli mango päärynä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5