Päärynä-couscoussalaatti

26.9.2016
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Päärynä-couscoussalaatti

Jos salaattia jää tähteeksi, pakkaa se seuraavan päivän lounasevääksi.

Ainekset

4 annosta
1 2 päärynää
2 1 rkl öljyä
3 2 tl punaista currytahnaa
4 2 dl couscousia
5 1 rkl öljyä
6 0,5 sitruunan mehu
7 3 rkl silputtua persiljaa tai korianteria
8 ripaus suolaa
9 ripaus rouhittua mustapippuria
10 8 retiisiä
11 100 g fetajuustoa
12 2 rkl auringonkukansiemeniä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 37 g 148 g
Proteiinia 10 g 40 g
Rasvaa 16 g 62 g
Kuitua 6 g 22 g
Energiaa kJ 1 386 5546
Energiaa kcal 332 1326

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: punaista currytahnaa

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton, Kasvis
Ruokalajit Pääruoat, Lisäkkeet, Lounas
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Viipaloi päärynät. Kuumenna öljy ja currytahna pannulla, lisää päärynäviipaleet ja kuumenna hetki käännellen. Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää joukkoon öljy, sitruunamehu ja vihersilppu. Mausta couscous suolalla ja pippurilla. Viipaloi retiisit. Kokoa salaatti lautasille. Lisää murennettu feta ja siemenet annosten päälle.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: feta fetajuusto päärynä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5