Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Päärynä-banaanipaistos

timer-icon30 min  (josta 15 min aktiivista)
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tässä tulee kaura-omenapaistoksen serkku! Päärynät ja banaanit sopivat mainiosti omenahyveen kaltaiseen kaurapaistokseen. Tämän herkullisen välipalan tai jälkiruoan teet helposti muutamasta aineksesta.

Ainekset

75 g
margariinia tai voita
3 rkl
fariinisokeria
2 dl
kaurahiutaleita
3 rkl
kookoshiutaleita

Lisäksi

2 kpl
päärynää (kiinteää)
1 kpl
banaani
1/2 tl
kanelia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata rasva kattilassa. Siirrä kattila pois liedeltä ja sekoita fariinisokeri, kaura- ja kookoshiutaleet rasvan joukkoon.

75 g
margariinia tai voita
3 rkl
fariinisokeria
2 dl
kaurahiutaleita
3 rkl
kookoshiutaleita
2

Pese ja paloittele päärynät uuninkestäviin annoskulhoihin. Kuori ja pilko banaani joukkoon. Ripottele päälle hieman kanelia.

2 kpl
päärynää (kiinteää)
1 kpl
banaani
1/2 tl
kanelia
3

Jaa kauramuruseos hedelmien päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa keskitasolla 15–18 minuuttia.

Miltä maistui?(3 arviota)
Resepti:
Yhteishyvän ruokatoimitus
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 25.2.2012
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

285

1191

15,3 g

5,8 g

30,3 g

17,5 g

5,3 g

3,8 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl kanelia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli