Päärynä-aurajuustopizzat

25.10.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Päärynä-aurajuustopizzat

Ainekset

8 annosta
1 2 dl vettä
2 0,3 pakettia hiivaa
3 5 dl pizzajauhoja
Täytteet
1 2 rkl oliiviöljyä
2 4 säilykepäärynän puolikasta
3 100 g sinihomejuustoa
4 3 rkl pinjansiemeniä
5 1 tl timjamia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 32 g 257 g
Proteiinia 7 g 59 g
Rasvaa 10 g 79 g
Kuitua 4 g 30 g
Energiaa kJ 1 035 8282
Energiaa kcal 247 1979

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi ja liuota siihen hiiva. Lisää jauhot ja alusta kimmoisaksi taikinaksi. Anna taikinan kohota peitettynä kaksinkertaiseksi.Jaa taikina kahdeksaan osaan ja kauli palat pieniksi ympyränmuotoisiksi pohjiksi. Sivele pohjat öljyllä. Halkaise päärynänpuolikkaat pituussuunnassa. Viipaloi ja nosta pohjille. Murusta sinihomejuusto ja ripottele pinnalle pinjansiemenet ja timjami. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia tai kunnes pinnat ovat kauniin ruskeat.Paistolämpötila 225 astetta.Paistoaika 10 minuuttia.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: pitsa pizza päärynä
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5