Paahtopaisti ja punaviinikastike

25.2.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paahtopaisti ja punaviinikastike

Ainekset

6 annosta
1 1 kg naudan paahtopaistia
2 suolaa
3 rouhittua mustapippuria
Punaviini-balsamicokastike
1 2 dl paisto- tai lihalientä
2 1 dl punaviiniä
3 1 dl kuohukermaa
4 2 rkl balsamiviinietikkaa
5 ripaus sokeria
6 ripaus suolaa
7 ripaus rouhittua mustapippuria
8 maissitärkkelysjauhoja tarvittaessa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 2 g 9 g
Proteiinia 37 g 222 g
Rasvaa 13 g 78 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 186 7116
Energiaa kcal 284 1701

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Naudanliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Hiero paistin pintaan suolaa ja pippuria. Nosta paisti uunivuokaan ja aseta keskelle paistomittari. Kypsennä 125-asteissa uunissa, kunnes sisälämpötila on 60–65 astetta. Kääri paisti hetkeksi folioon vetäytymään ennen leikkaamista. Mittaa kastikkeen ainekset kattilaan ja keitä kokoon noin 10 minuuttia. Suurusta tarvittaessa maissitärkkelysjauhoilla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: naudan paisti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5