Paahdetut valkosipulit

25.10.2006
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paahdetut valkosipulit

Ainekset

1 4 valkosipulia
2 1 rkl öljyä
Lisäksi:
1 1 tl öljyä
2 1 tl balsamiviinietikkaa
3 0,25 tl sokeria
4 suolaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 3 g
Proteiinia 1 g
Rasvaa 18 g
Kuitua 0 g
Energiaa kJ 731
Energiaa kcal 175

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori sipulien valkoinen kuori pois, voitele kokonaiset valkosipulit öljyllä ja kääri folioon. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Jäähdytä sipuleita hieman ja marinoi ne öljystä, balsamiviinietikasta, sokerista ja suolasta valmistetussa mausteliemessä vähintään tunti.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5