Paahdetut kirsikkatomaatit

21.4.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paahdetut kirsikkatomaatit

Ainekset

4 annosta
1 500 g kirsikkatomaatteja
2 2 rkl neitsytoliiviöljyä
3 0,5 tl merisuolahiutaleita
4 1,5 tl ruokokidesokeria
5 0,5 punaista chiliä
6 0,5 tl timjamia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 6 g 23 g
Proteiinia 1 g 3 g
Rasvaa 7 g 29 g
Kuitua 2 g 7 g
Energiaa kJ 380 1521
Energiaa kcal 91 364

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Huuhtele tomaatit ja siirrä ne uunivuokaan. Lisää päälle öljy, suola, sokeri, silputtu chili ja timjami. Kypsennä tomaatteja 125-asteisen uunin keskitasolla 1 1/2–2 tuntia kunnes tomaatit ovat pehmeitä, mutta eivät hajoa. Anna jäähtyä ja vetäytyä hetki. Tarjoa kalan tai lihan lisäkkeenä tai esimerkiksi mozzarellajuuston kera salaattina.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: kirsikkatomaatti
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5