Paahdettu paprikasalsa

7.7.2014
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Paahdettu paprikasalsa

Ainekset

1 2 punaista paprikaa
2 1 punasipuli
3 1 rkl oliiviöljyä
4 1 rkl balsamiviinietikkaa
5 2 rkl hienonnettua basilikaa
6 ripaus suolaa
7 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 17 g
Proteiinia 4 g
Rasvaa 15 g
Kuitua 7 g
Energiaa kJ 911
Energiaa kcal 218

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Lisäkkeet, Edullinen
Ruokatyypit Kastikkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Paahda paprikoita halkaistuina grillissä tai grillivastusten alla, kunnes ne tummuvat kunnolla pinnalta. Nosta lämpimät paprikat pakastepussiin ja sulje pussi. Anna seistä 10 minuuttia. Kuori paprikat ja leikkaa kuoritun punasipulin kanssa pieniksi kuutioiksi. Sekoita joukkoon öljy, etikka ja hienonnettu basilika. Mausta ripauksella suolaa ja pippuria.

© SOK
Avainsanat: paprika salsa
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5