Paahdettu graavilohi

28.12.2004
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)

Ainekset

8 annosta
1 500 - 600 g lohta tai kirjolohta nahattomana ja ruodottomana palana
2 1 - 2 salaattisipulia
3 2 tl karkeaa merisuolaa
4 1 rkl viherpippureita
5 2 rkl öljyä
6 1 rkl balsamietikkaa tai 2-3 rkl sitruunamehua
Pinnalle :
1 mustapippurirouhetta
2 tillisilppua
Koristeluun :
1 sitruunalohkoja
2 retikkatähtiä

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 0 g 3 g
Proteiinia 12 g 94 g
Rasvaa 12 g 95 g
Kuitua 0 g 1 g
Energiaa kJ 647 5173
Energiaa kcal 154 1236

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Repäise voipaperista tukeva pala ja taita se kaksinkerroin. Kostuta paperi vedellä. Kuori ja viipaloi sen päälle sipulit ohuiksi renkaiksi. Nosta lohipala sipulirenkaiden päälle ja leikkaa ohuiksi vinoviipaleiksi.Hiero viipaleiden päälle kädellä suolaa ja murskattua viherpippuria.Valuta päälle öljyä ja balsamietikkaa tai sitruunamehua.Kiedo kala paperiin ja nosta jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi tai tarjoamiseen asti.Ota kala jääkaapista ja kuumenna grillivastus uunissa kuumaksi. Avaa kalapaketti ja grillaa kala nopeasti pinnastaan kuuman vastuksen alla.Ripottele pintaan mustapippuria ja tillisilppua. Koristele ja tarjoa kuumien perunoiden kanssa..

Teksti:
Kuvat: Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5