Omenavispipuuro

26.9.2016
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Omenavispipuuro

Tarjoa vispipuuroa jälkiruokana tai välipalana maidon kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 2 omenaa
2 5 dl omenamehua
3 2 rkl sokeria
4 1 kanelitanko
5 ripaus suolaa
6 0,75 dl mannasuurimoita
7 puolukoita, halutessasi

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 38 g 152 g
Proteiinia 2 g 9 g
Rasvaa 0 g 1 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 705 2820
Energiaa kcal 168 674

Huom! Laskelmassa ei ole huomioitu: puolukoita, halutessasi

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton, Kasvis
Ruokalajit Jälkiruoat, Aamu-, väli- ja iltapalat, Helpot & nopeat, Edullinen, Välipalat
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele omenat. Pane palat, omenamehu, sokeri, suola ja kanelitanko kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Vispilöi sekaan mannasuurimot. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia. Sekoita välillä. Poista kanelitanko. Jäähdytä ja vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi. Ripottele halutessasi pinnalle puolukoita.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: omena puuro vispipuuro
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5