Omenarulla

20.2.2005
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Omenarulla

Ainekset

12 annosta
1 1 paketti pakastelehtitaikinlevyjä
Täyte
1 4 hapanta omenaa
2 1 dl rusinoita
3 0,5 dl mantelirouhetta
4 0,75 dl sokeria
5 2 rkl perunajauhoja
6 2 tl kanelia
Voiteluun
1 1 muna

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 27 g 322 g
Proteiinia 4 g 45 g
Rasvaa 18 g 220 g
Kuitua 2 g 29 g
Energiaa kJ 1 205 14460
Energiaa kcal 288 3456

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton
Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät
Makuja maailmalta Saksalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Sulata taikinalevyt ja nosta jauhotetulle pöydälle hiukan limittäin. Kauli ne yhteen suureksi, ohueksi levyksi. Kiedo levy kaulimen ympärille ja siirrä taikinalevy leivinpaperin päälle.Kuori ja leikkaa omenat pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki täytteen aineet keskenään ja kaada taikinalevyn päälle. Kääri levy rullalle leivinpaperia apuna käyttäen ja nosta leivinpaperoidulle pellille taitos alaspäin.Voitele pinta munalla ja nipistä päädyt rullasta kiinni. Paista 200 asteessa 35-40 minuuttia. Tarjoa hieman jäähtyneenä jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.Ruokalehti 0405

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5