Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Omenapiirakan makuinen tuorepuuro

timer-icon15 min
Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta
Sekoita rahkalla rikastettu tuorepuuro illalla jääkaappiin ja viimeistele aamulla tuoreilla omenakuutioilla.

Ainekset

2 dl
Täysjyväkaurahiutaleita
2 dl
Omenatäysmehua
1 dl
Rahkaa
1/2 tl
Kanelia
1/2 tl
Vaniljasokeria
1 dl
Omenakuutioita tai -raastetta
Hunajaa tai sokeria maun mukaan

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sekoita kaurahiutaleet, omenamehu, rahka, kaneli ja vaniljasokeri keskenään. Peitä kulho kelmulla. Anna puuron tekeytyä jääkaapissa yön yli tai vähintään 3 tuntia.

2 dl
Täysjyväkaurahiutaleita
2 dl
Omenatäysmehua
1 dl
Rahkaa
1/2 tl
Vaniljasokeria
1/2 tl
Kanelia
2

Sekoita omenakuutiot tai -raaste puuroon. Makeuta puuro vasta juuri ennen syömistä.

Vinkki: Lisää puuroon lisäkuiduksi ja sakeuttajaksi 1 rkl chiansiemeniä.

1 dl
Omenakuutioita tai -raastetta
Hunajaa tai sokeria maun mukaan
Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 27.7.2017
|
Muokattu: 8.1.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

229

956

3,0 g

0,5 g

36,0 g

12,5 g

4,0 g

10,5 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

0,5 tl Kanelia,

0,5 tl Vaniljasokeria,

1 dl Omenakuutioita tai -raastetta,

Hunajaa tai sokeria maun mukaan.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli