Omenalla täytetyt enchiladat

24.8.2017
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Omenalla täytetyt enchiladat

Rullaa tortillaletuista ja omenoista mausteinen makea jälkiruoka.

Ainekset

4 annosta
1 4 tortillalettua
2 1 tl kanelia
3 1 dl kinuskikastiketta
Täyte
1 4 omenaa
2 0,5 limen mehu
3 1 rkl sokeria
4 0,25 tl (1/4 tl) neilikkaa
5 0,25 tl (1/4 tl) chilijauhetta
Mausteliemi
1 1 limen mehu
2 0,5 dl margariinia
3 0,5 dl sokeria
4 0,5 dl fariinisokeria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 80 g 319 g
Proteiinia 5 g 19 g
Rasvaa 18 g 74 g
Kuitua 4 g 18 g
Energiaa kJ 2 132 8526
Energiaa kcal 510 2038

Reseptitiedot

Ruokavalio Kasvis
Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset
Pääruoka-aine Hedelmät

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuutioi omenat, laita kulhoon ja purista lime päälle. Sekoita sokeri ja mausteet joukkoon.

Yhdistä liemen ainekset kattilassa ja keitä 3 minuuttia.

Jaa täyte tortillalettujen keskelle. Taita letun vastakkaiset reunat täytteen päälle ja rullaa poikittain kääryleiksi. Laita rullat vierekkäin pieneen vuokaan, kaada lämmin liemi päälle ja ripota kanelia pinnalle. Anna maustua 15 minuuttia, käännä ja odota vielä 15 minuuttia.

Kypsennä rullia 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Lusikoi 5 minuutin välein lientä vuoan pohjalta rullien päälle. Tarjoa lämpiminä kinuskikastikkeen kanssa.

Vinkki: Valmistele rullat etukäteen ja kuumenna juuri ennen tarjoamista.

Teksti:
Kuvat: Tuomas Kolehmainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5