Omenaleivokset

27.8.2010
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Omenaleivokset

Ainekset

6 kappaletta
1 3 pakastelehtitaikinalevyä (9x18cm)
2 0,5 dl hasselpähkinäjauhetta
3 1 rkl sokeria
4 50 g maustamatonta tuorejuustoa
5 1 - 2 omenaa
6 sokeria
7 kanelia

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 12 g 73 g
Proteiinia 2 g 15 g
Rasvaa 14 g 87 g
Kuitua 2 g 12 g
Energiaa kJ 793 4757
Energiaa kcal 190 1137

Reseptitiedot

Ruokalajit Jälkiruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat, Edullinen
Ruokatyypit Makeat leivonnaiset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Ota taikinalevyt sulamaan hetkeksi leivinpaperilla peitetylle pellille. Jaa sulaneet levyt kahtia. Sekoita tuorejuuston joukkoon pähkinäjauhe ja sokeri. Kotimaisia omenia ei tarvitse kuoria, mutta poista niistä siemenkota. Leikkaa omenat ohuehkoiksi lohkoiksi. Sipaise jokaiselle taikinapalalle tuorejuustoseosta ja asettele päälle limittäin muutamaomenanlohko. Sirottele päälle sokeria ja kanelia. Kypsennä 200-asteisessauunissa 15–20 minuuttia.Uunin lämpötila 200 astetta

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5