Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Omenaiset maksapihvit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Valmiiksi viipaloitua maksaa
1 rkl
Öljyä
2 kpl
Sipulia
2 kpl
Hapokasta omenaa
1 tl
Suolaa
1/2 tl
Rosee- tai mustapippuria
2 rkl
Kapriksia halutessasi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Poista maksaviipaleista kalvot. Kuori ja viipaloi sipulit. Kuori omenat, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulit. Lisää omenalohkot, sekoita ja nosta seos lautaselle odottamaan. Lisää rasvaa tarvittaessa ja paista maksaviipaleet lähes kypsiksi, noin 5 minuuttia molemmilta puolilta, viipaleiden paksuudesta riippuen. Käännä viipaleet, kun niiden pinnalla näkyy nestepisaroita. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää omena-sipuliseos sekä halutessasi kaprikset pannulle. Kuumenna ja tarjoile kasvisten ja valkosipuliperunasoseen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.2.2006
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.