Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Omenainen tiramisu

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 dl
Omenakuutioita
3 rkl
Omenamehua
2 rkl
Fariinisokeria
1 tl
Kanelia
2 dl
Kermaa tai vaahtoutuvaa kasvirasvavalmistetta
200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
4 rkl
Tomusokeria
8 kpl
Marie-keksiä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi omenat. Nosta kattilaan omenakuutiot, omenamehu sekä fariinisokeri. Keitä 3-5 minuutta, kunnes omenat hiukan pehmenevät.Mausta omenakuutiot kanelilla ja anna jäähtyä. Vatkaa kerma vaahdoksi. Notkista tuorejuusto kulhossa ja lisää nostellen kermavaahto sekä tomusokeri. Murskaa keksit karkeiksi muruiksi.Nostele tarjoiluastioiden pohjalle hieman kermavaahtoseosta. Ripottele pinnalle keksinmuruja ja nosta päälle hillottuja omenakuutioita. Tee toinen samanlainen kerros. Tarjoile heti.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 10.12.2004
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.