Omenainen sillikaviaari ja uudet perunat

21.6.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Omenainen sillikaviaari ja uudet perunat

Tarjoa sillikaviaari kylmänä keitettyjen perunoiden kanssa.

Ainekset

4 annosta
1 600 g varhaisperunoita
2 suolaa
3 tillinvarsia
Sillikaviaari
1 1 prk maustesilliä (tai sipulisilakkaa)
2 1 prk (200 g) kevytranskankermaa
3 1 prk (200 g) raejuustoa
4 1 omena
5 1 tl currya
6 ripaus rouhittua mustapippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 28 g 110 g
Proteiinia 15 g 61 g
Rasvaa 11 g 44 g
Kuitua 2 g 9 g
Energiaa kJ 1 158 4633
Energiaa kcal 277 1107

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kala

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Pese perunat. Keitä perunat suolalla ja tillinvarsilla maustetussa vedessä kannen alla kypsiksi noin 15 minuuttia. Valuta vesi ja imeytä kosteus laittamalla kattilaan muutama arkki talouspaperia.

Valuta silli. Hienonna ja siirrä kulhoon. Lisää ranskankerma ja raejuusto. Kuori omena, poista siitä siemenkodat ja kuutioi pieneksi. Lisää omenakuutiot ja curry sillin ja raejuuston sekaan. Mausta mustapippurilla.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5