Omenainen punasipulihilloke

15.12.2009
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Omenainen punasipulihilloke

Tarjoa punasipulihilloketta liharuokien lisänä.

Ainekset

1 500 g punasipulia
2 3 dl omena-rypälemehua
3 1 dl hillosokeria
4 1 dl balsamiviinietikkaa
5 suolaa

Ravintoaineet

Resepti
Hiilihydraatteja 133 g
Proteiinia 7 g
Rasvaa 1 g
Kuitua 9 g
Energiaa kJ 2545
Energiaa kcal 608

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja pilko sipulit. Mittaa kattilaan mehu, sokeri, balsamiviinietikka ja suola. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää sipulit.

Anna kiehua hiljalleen puolisen tuntia. Jäähdytä ja siirrä säilytysastiaan. Säilytä jääkaapissa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: sipuli
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5