Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Helppo omena-puolukkapaistos

timer-icon15 min
Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Tarjoile omena-puolukkapaistos lämpimänä jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Ainekset

Ruismuruseos:

3 dl
Ruisleipää muruina
1/2 dl
Juoksevaa margariinia
1/2 dl
Sokeria

Pohjalle:

4 kpl
Omenaa
2 dl
Puolukoita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valmista muruseos. Sekoita ruisleipämuruihin juokseva margariini ja sokeri. Kuori ja viipaloi omenat. Voitele uunivuoka ja täytä se omenaviipaleilla ja puolukoilla. Ripottele ruismuruseos pinnalle. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Miltä maistui?(2 arviota)
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.8.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.