Omena-puolukkakiisseli

20.12.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Omena-puolukkakiisseli

Keitä maistuva kiisselijälkiruoka helposti pakastepuolukoista ja omenamehusta. Ripaus kardemummaa viimeistelee arkijälkiruoan.

Ainekset

4 annosta
1 5 dl omenatäysmehua
2 2,5 rkl perunajauhoja
3 200 g pakastepuolukoita
4 0,75 dl sokeria
5 ripaus kardemummaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 38 g 150 g
Proteiinia 0 g 2 g
Rasvaa 0 g 1 g
Kuitua 2 g 6 g
Energiaa kJ 662 2646
Energiaa kcal 158 632

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Jälkiruoat, Helpot & nopeat
Pääruoka-aine Hedelmät, Marjat

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mittaa kattilaan kylmä mehu ja perunajauhot. Sekoita. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa. Sekoita sokeri ja kardemumma puolukoiden joukkoon. Siirrä kattila levyltä ja lisää puolukkasokeriseos. Kaada kiisseli tarjoilukulhoon jäähtymään.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
Avainsanat: kiisseli omena puolukka
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5