Omena-parsakaalikeitto

20.9.2008
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Omena-parsakaalikeitto

Ainekset

2 annosta
1 1 pieni sipuli
2 1 hapan omena
3 300 g parsakaalia
4 1 rkl öljyä
5 4,5 dl vettä
6 1 kasvisliemikuutio
7 1 prk (250 g) soijakermaa
8 0,25 tl rouhittua viherpippuria

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 16 g 32 g
Proteiinia 12 g 23 g
Rasvaa 11 g 22 g
Kuitua 7 g 14 g
Energiaa kJ 890 1780
Energiaa kcal 212 425

Reseptitiedot

Ruokavalio Gluteeniton, Laktoositon, Maidoton, Munaton
Ruokalajit Pääruoat, Pikku- ja alkuruoat
Ruokatyypit Keitot
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuori ja paloittele sipuli ja omena. Pese ja leikkaa parsakaali kukinnoiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulia, omenaa ja parsakaalia öljyssä 5 minuuttia. Lisää vesi ja liemikuutio ja keitä kannen alla 15 minuuttia. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää kasvisrasvasoijavalmiste ja viherpippuri ja kuumenna keitto nopeasti. Tarjoa leivän kera.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5