Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Oluessa haudutetut porsaanleikkeet

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

750 g
Porsaan ohutleikkeitä
1 rkl
Öljyä
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
(33 cl) olutta
2 rkl
Fariinisokeria
1 rkl
Ketsuppia
1 rkl
Sinappia
1 tl
Sambal oelek -chilitahnaa
2 - 3 rkl
Ranskankermaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa leikkeiden rasvareunaan viiltoja veitsellä, jotta lihat eivät käpristy paistettaessa. Ruskista pannulla öljyssä molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä lihat uunivuokaan. Kaada pannulle olut ja sekoita joukkoon loput ainekset. Kiehauta tasaiseksi. Kaada liemi lihojen päälle ja kypsennä 175-asteisessa uunissa reilun tunnin ajan.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

330

1383

21,2 g

7,5 g

7,3 g

7,3 g

24,2 g

0,4 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

1 tl Sambal oelek -chilitahnaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli