Oluessa haudutetut porsaanleikkeet

27.12.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Oluessa haudutetut porsaanleikkeet

Ainekset

6 annosta
1 750 g porsaan ohutleikkeitä
2 1 rkl öljyä
3 ripaus suolaa
4 ripaus rouhittua mustapippuria
5 1 pullo (33 cl) olutta
6 2 rkl fariinisokeria
7 1 rkl ketsuppia
8 1 rkl sinappia
9 1 tl sambal oelek -chilitahnaa
10 2 - 3 rkl ranskankermaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 8 g 45 g
Proteiinia 23 g 140 g
Rasvaa 25 g 149 g
Kuitua 0 g 0 g
Energiaa kJ 1 504 9024
Energiaa kcal 360 2157

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Sianliha

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Leikkaa leikkeiden rasvareunaan viiltoja veitsellä, jotta lihat eivät käpristy paistettaessa. Ruskista pannulla öljyssä molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä lihat uunivuokaan. Kaada pannulle olut ja sekoita joukkoon loput ainekset. Kiehauta tasaiseksi. Kaada liemi lihojen päälle ja kypsennä 175-asteisessa uunissa reilun tunnin ajan.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
Avainsanat: porsaanliha sianliha
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5