Oliivitangot

26.4.2007
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Oliivitangot

Ainekset

50 kappaletta
1 500 g voitaikinalevyjä (pakaste)
2 1,5 dl kivettömiä mustia oliiveja
3 5 anjovisfileetä
4 3 rkl kapriksia
5 1 valkosipulin kynsi
6 1 rkl öljyä

Ravintoaineet

Kappale Resepti
Hiilihydraatteja 4 g 177 g
Proteiinia 1 g 56 g
Rasvaa 5 g 229 g
Kuitua 0 g 10 g
Energiaa kJ 249 12430
Energiaa kcal 59 2971

Reseptitiedot

Ruokalajit Pikku- ja alkuruoat, Leivonnaiset, Helpot & nopeat
Ruokatyypit Suolaiset leivonnaiset
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna oliivit, anjovis, kapris ja valkosipulin kynsi monitoimikoneessa. Lisää öljy. Kauli voitaikinalevyjä hieman ja levitä pinnalle oliivitahna. Leikkaa jokainen taikinalevy kymmeneksi suikaleeksi ja kierrä suikaleita muutama kierros. Paista leivinpaperin päällä pellillä uunin keskiosassa noin 10 minuuttia. Tarjoa vastapaistettuina tai haaleina.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen, Margareta Nygård
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5