Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Oliiviratatouille

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Iso kesäkurpitsa
1 kpl
Keltainen paprika
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
2 rkl
Oliiviöljyä
3 rkl
Tomaattisosetta
2 dl
Kasvislientä
1 dl
Vihreitä ja/tai mustia kivettömiä oliiveja
Sokeria
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Nippu hienonnettua tuoretta basilikaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese ja paloittele kesäkurpitsa. Halkaise paprikat, poista kanta ja siemenet ja paloittele. Lohko sipuli ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy laakealla paistipannulla tai muurinpohjapannulla. Kuullota aineksia hetken aikaa. Lisää joukkoon tomaattisose ja kasvisliemi. Anna porista miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä käännellen. Lisää joukkoon oliivit, mausteet ja hienonnettu basilika. Tarjoa esimerkiksi patongin kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 1.6.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.