Ohrarosolli ja piparjuuriranskankerma

21.11.2013
0 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Ohrarosolli ja piparjuuriranskankerma

Ainekset

8 annosta
1 2 isoa porkkanaa
2 2 perunaa
3 1 dl esikypsytettyjä kokonaisia ohrasuurimoita
4 4 etikkapunajuurta
5 1 sipuli
6 1 hapan omena
Piparjuuriranskankerma
1 150 g ranskankermaa
2 2 rkl piparjuuritahnaa
3 ripaus suolaa

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 14 g 111 g
Proteiinia 2 g 15 g
Rasvaa 4 g 28 g
Kuitua 2 g 18 g
Energiaa kJ 406 3247
Energiaa kcal 97 776

Reseptitiedot

Ruokavalio Munaton
Ruokalajit Lisäkkeet
Ruokatyypit Salaatit
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Keitä porkkanat ja perunat kuorineen hyvissä ajoin napakan kypsiksi. Anna jäähtyä hyvin. Keitä ohrasuurimot pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä.

Kuori ja kuutioi kasvikset ja sekoita ne keskenään. Sekoita piparjuuritahna ja suola ranskankermaan. Sekoita rosolliin tai tarjoa erikseen.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5