Nuudeli-herkkusienivokki

14.2.2011
1 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Nuudeli-herkkusienivokki

Ainekset

2 annosta
1 100 g tuoreita herkkusieniä
2 1 valkosipulinkynsi
3 1 rkl rypsiöljyä
4 1 rkl suikaloitua tuoretta inkivääriä
5 1 pussi (450 g) pakastewokkivihanneksia
6 100 g nuudeleita
7 5 dl vettä
8 0,5 dl suolapähkinöitä
Tarjoiluun
1 makeaa chilikastiketta

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 56 g 111 g
Proteiinia 15 g 30 g
Rasvaa 17 g 34 g
Kuitua 9 g 18 g
Energiaa kJ 1 837 3674
Energiaa kcal 439 878

Reseptitiedot

Ruokavalio Laktoositon, Maidoton, Munaton, Kasvis, Vegaani
Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Kasvikset

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Puhdista herkkusienet ja poista niistä jalat. Leikkaa sienten lakit ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi.Kuumenna rypsiöljy wokkipannussa. Lisää sienet, valkosipulinkynnet ja inkivääri ja paista hetki kovalla lämmöllä ja välillä sekoitellen, kunnes ainekset saavat hieman väriä.Lisää wokkikasvikset ja paista keskilämmöllä noin 7 minuuttia tai kunnes kasvikset pehmenevät.Kiehauta vesi kattilassa ja lisää siihen pätkiksi murennetut nuudelit. Anna nuudeleiden olla kannen alla 3 minuuttia. Valuta vesi nuudeleista siivilässä ja lisää ne wokkiin.Rouhi suolapähkinät ja lisää ne valmiiseen wokkiin. Tarjoa makean chilikastikkeen kanssa.

Teksti:
Kuvat: Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
© SOK
Avainsanat: herkkusieni vokki wokki
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille
Ladataan kommentointia...

Anna arvio

1/5 5/5