Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nuudeli-herkkusienivokki

Fork and knife
2 Annosta
Fork and knife
2 Annosta

Ainekset

100 g
Tuoreita herkkusieniä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Rypsiöljyä
1 rkl
Suikaloitua tuoretta inkivääriä
1 kpl
(450 g) pakastewokkivihanneksia
100 g
Nuudeleita
5 dl
Vettä
1/2 dl
Suolapähkinöitä

Tarjoiluun

Makeaa chilikastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Puhdista herkkusienet ja poista niistä jalat. Leikkaa sienten lakit ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja silppua valkosipulinkynsi.Kuumenna rypsiöljy wokkipannussa. Lisää sienet, valkosipulinkynnet ja inkivääri ja paista hetki kovalla lämmöllä ja välillä sekoitellen, kunnes ainekset saavat hieman väriä.Lisää wokkikasvikset ja paista keskilämmöllä noin 7 minuuttia tai kunnes kasvikset pehmenevät.Kiehauta vesi kattilassa ja lisää siihen pätkiksi murennetut nuudelit. Anna nuudeleiden olla kannen alla 3 minuuttia. Valuta vesi nuudeleista siivilässä ja lisää ne wokkiin.Rouhi suolapähkinät ja lisää ne valmiiseen wokkiin. Tarjoa makean chilikastikkeen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 14.2.2011
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.