Normandialainen kanapata

21.10.2015
5 arviota
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Normandialainen kanapata

Siideri ja pekoni mehevöittävät broileripadan.

Ainekset

4 annosta
1 4 broilerin fileepihviä
2 ripaus suolaa
3 ripaus rouhittua mustapippuria
4 2 rkl vehnäjauhoja
5 4 viipaletta pekonia
6 1 sipuli
7 1 rkl öljyä
8 3 dl kuivaa omenasiideriä
9 1 rkl dijoninsinappia
10 1 omena
11 1 dl kuohukermaa
12 0,5 tl timjamia

Ravintoaineet

Annos Resepti
Hiilihydraatteja 10 g 41 g
Proteiinia 27 g 108 g
Rasvaa 22 g 86 g
Kuitua 1 g 5 g
Energiaa kJ 1 513 6052
Energiaa kcal 362 1446

Reseptitiedot

Ruokalajit Pääruoat
Pääruoka-aine Broileri ja kalkkuna
Makuja maailmalta Ranskalainen

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Testattu toimivaksi

Ohjeet

Mausta broilerin fileet ja kääntele jauhoissa. Paahda pekonit pannulla rapeiksi. Imeytä niistä irtoava rasva talouspaperin päällä. Pilko pekonit pieniksi. Paista broilerit molemmin puolin pekonin rasvassa lähes kypsiksi. Nosta syrjään.

Kuori ja hienonna sipuli ja lisää öljyn kanssa pannulle. Paista hetki. Lisää siideri ja sinappi. Keitä noin 5 minuuttia.

Pese ja halkaise omena. Poista siemenkota ja viipaloi. Lisää omenat, pekonit, kerma ja timjami pannulle. Lisää broilerinfileet ja keitä muutama minuutti.

Teksti:
Kuvat: Laura Riihelä
© SOK
+ Lisää ainekset ostoslistaan (Foodie.fi)
Arvioi artikkeli
Tervetuloa ostoksille

Anna arvio

1/5 5/5